Alpha-cursus

De Vluchtheuvel start in oktober met een Alpha-cursus

Maandag 28 september vind er op een nog nader te bepalen locatie een informatieavond plaats over het komende Alpha seizoen.  Heb je interesse voor deze informatie avond, geef je dan op voor deze avond, bij Martin van de Vendel, telefoonnummer 06-55196291 of per mail mgvdvendel@gmail.com. Ik zorg dan dat je een uitnodiging krijgt en het adres waar de informatie avond plaatsvindt.

In de Mulderschuur start op maandag 5 oktober de Alpha. In veertien interactieve en gezellige bijeenkomsten gaan de deelnemers het avontuur aan om te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Ze eten samen, krijgen een inleiding over een onderwerp en praten daar in kleine gespreksgroepjes over door. Deze cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven door de Vluchtheuvel, de interkerkelijke samenwerking van vier kerken uit Lunteren. Vanuit deze kerken zijn er medewerkers die helpen met de avonden te begeleiden, of door te koken voor de deelnemers. Als u ook uw steentje wilt bijdragen door een keer te koken, wilt u dan contact opnemen met  Anita Wielstra 06-27260786 of Martin van de Vendel, telefoonnummer 06-55196291 of per mail mgvdvendel@gmail.com. 

Wil je meer informatie over Alpha, of wilt je een ander hiervoor uitnodigen, kijk dan voor meer informatie op:  http://www.alpha-cursus.nl 

Alpha team Vluchtheuvel Lunteren