Reserveren voor kerkdiensten

Lees hier het plan hoe we de kerkdiensten een invulling gaan geven

Lees hier het gebruiksplan opgesteld door de PKN

Vanwege de corona richtlijnen van het RIVM mogen we officieel vanaf 1 juli in de kerk zitten met meer personen per ruimte met vaste zitplaatsen (exclusief dominee, ouderling, diaken, koster, organist etc.). Echter, daarbij moet de onderlinge afstand van 1,5 meter in acht kunnen worden genomen. Door de grootte van onze kerkzaal kunnen we aan de Oranjestraat maximaal 68 leden toelaten. Dat maakt dat reserveren vooraf vereist is. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een reserveringsysteem. Dit zal voor de eerste keer voor de dienst van 12 juli worden gebruikt, omdat de dienst van 5 juli de overstap dienst is die voor een beperkt aantal genodigden kan worden bezocht.

Er is door de kerkenraad besloten dat iedere dienst een andere wijk aan de beurt komt om te reserveren. Naast eigen leden zullen externe gasten ook kunnen reserveren.

Hoe kunt u reserveren: ga naar: Reserveren

U drukt met uw linker muis op de kerkdienst van uw wijk.

U komt op de pagina van de kerkdienst.

Door rechts op de groene knop

te klikken komt u op een invulformulier. Daarin geeft u aan hoeveel tickets u wenst.

 klikt nu onderaan op de rode knop

Op het volgende blad vult u uw naam en emailadres in en drukt opnieuw op de rode knop

Daarna krijgt u op uw emailadres de bevestiging toegestuurd. U ontvangt het mailtje van "Eventbrite"U hoeft het ticket niet te printen en mee te nemen naar de kerk, het gaat ons om het aantal bezoekers.

Indien u toch nog problemen ondervindt met het reserveren stuur dan een mail naar: GKLreserverenkerkdienst@hotmail.com.

Mocht u al vaker een dienst hebben bezocht, dan kan het voorkomen dat u wordt benaderd om de reservering te annuleren om iemand anders die minder vaak is geweest de kans te geven de dienst bij te wonen. Wij rekenen hierbij op uw begrip en medewerking.